Svensk författningssamling

Regeringskansliet ansvarar för denna webbplats.

Söka på webbplatsen

På den här webbplatsen finns bara författningar som utfärdats från och med den 1 april 2018 och det är i dem du söker. Författningarna visas med den senast publicerade författningen överst. För att söka i fulltextversionen av en författning måste du gå till Regeringskansliets rättsdatabaser.

Du kan söka på tre sätt:

  • Gå direkt till en författning genom att skriva in ett fullständigt SFS-nummer i rutan Ange SFS-nummer och klicka på Sök. 

  • Visa de författningar som har publicerats i Svensk författningssamling ett visst år genom att klicka på pilen vid rutan Visa år och välja ett år. Alla år visas som standard.
  • Sök med hjälp av fritextsök efter en författning eller något annat på webbplatsen genom att ange ett eller flera ord i rutan Ange sökord. Om du vill söka på en exakt formulering skriver du citattecken runt orden. 

 

Författningsregister med utförligare information

I Regeringskansliets rättsdatabaser finns ett författningsregister med information om ändringar, ikraftträdande, hänvisningar till förarbeten m.m. för varje författning. Här finns författningar som har kungjorts både före och efter den 1 april 2018. Författningar som inte gäller längre finns också med i registret.

Regeringskansliets rättsdatabaser

Prenumerera via e-post

Kontakt

E-post

 

Granskningskansliet
Statsrådsberedningen
Regeringskansliet
103 33 Stockholm
Växel: 08-405 10 00

404